Online marketing effectief inzetten voor jouw bedrijf?

Online marketing is een specialistisch vak. Er is kennis van zaken nodig om een goede keuze te maken in de vele verschillende kanalen en deze vervolgens ook goed op elkaar aan te laten sluiten om de websitebezoeker de juiste ervaring te bieden. Daarnaast is het meetbaar maken van resultaat een steeds grotere uitdaging door toenemende privacy maatregelen.

Wij zijn erg benieuwd naar de online uitdagingen van bedrijven uit de regio. Wil je als bedrijf de eerste stappen richting online gaan zetten of ben je al een tijdje bezig (wellicht met een externe partij) met online marketing? Hoe dan ook, we komen graag met je in contact. We kunnen je de juiste richting in duwen of misschien kunnen we wel iets voor je betekenen!

Plan daarom hieronder een gratis video-call in of neem direct contact op.

Met Digital FC bedienen we het MKB met kwalitatief goed uitgevoerde Online Marketing activiteiten. Online Marketing is echt een vak, maar daar wordt vaak te soepel mee omgegaan. Het vakgebied is moeilijk te overzien en daarom is het voor opdrachtgevers moeilijk te toetsen op kwaliteit. Wij willen hier verandering in brengen en willen echt als team optrekken met en bij onze klanten. Hierdoor kunnen we je helemaal meenemen in onze gedachten, wat we doen en wat daarvan het resultaat is.

Michael van Woensel

aanvoerder digital fc.

Onze klanten.

Sta jij hier binnenkort ook tussen?

Wedstrijdanalyse.

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN OVER DIGITAL FC.

Denise Dechamps

Body Language Academy

"We werken al sinds 2018 samen met Digital FC en zijn hier nog steeds heel blij mee! Online marketing is enorm belangrijk in deze tijd, maar niet iets waar je als ondernemer voor opgeleid bent. Doordat Digital FC voor ons de online marketing verzorgd, kunnen wij ons bezig houden met waar wij echt goed in zijn. En ondertussen wordt de online marketing ook écht goed geregeld."

Rachel Volle

Special Olympics Nederland

"Digital FC heeft ons geholpen bij het opzetten en invullen van onze nieuwe website. Op een bescheiden manier weten ze je te adviseren, overtuigen en mee te nemen in het denkproces van de websitebezoeker. Dankzij hun kennis van o.a. websites denk je goed na over (bij wijze van) elke button die wordt geplaatst. Digital FC is een hele fijne sparringspartner.
Ik zou hen zo weer inhuren!"