Loading

Nieuwe website voor KOOT GWW

De opdracht:

KOOT Grond-, Weg & Waterbouw zag in eerste instantie geen meerwaarde in het hebben van een website. Er kwam genoeg werk binnen via mond-tot-mond reclame, aldus de eigenaar. Toch hebben we Koot overtuigd in het belang van online aanwezigheid. 

Er is veel concurrentie voor Koot GWW. Dat zorgt ervoor dat wanneer potentiele klanten niets kunnen zien van het werk dat zij opleveren, zij puur kunnen vergelijken op basis van prijs. En dat is oneerlijk. Koot levert alleen projecten op die een ’10’ waard zijn. Voor minder doen zij het niet. Dat wil je dan ook overbrengen om het hogere prijskaartje te verantwoorden.

De opdracht was simpel; de website moet kwaliteit uitstralen en moet gevonden worden op Google. Ondanks deze relatief simpele opdracht, wilden ook wij dit project alleen opleveren wanneer Koot het een ’10’ zou geven. Voor minder doen wij het namelijk ook niet.

Wat we hebben gedaan:

We zijn begonnen met een leeg canvas. We moesten het doen met een aantal foto’s, het logo, projectbeschrijvingen van 1 a 2 zinnen en wat gesprekken over een nog aan te leggen tuin. Daarnaast hebben we de mannen van Koot een aantal keer in levende lijve aan het werk gezien. Iets wat zeker heeft bijgedragen aan het beschrijven van de werkwijze en hun dienstverlening. Het resultaat is een volledige website met nieuw geschreven teksten voor iedere dienst, een portfolio met uitgevoerde projecten en geheel SEO geoptimaliseerde pagina’s die binnen 2 weken een aantal top-10 posities op hebben geleverd. Daarnaast krijgt Koot nu ook aanvragen binnen via de website van potentiele klanten die anders zeker bij een andere partij waren uitgekomen.

Daarnaast hebben we voor KOOT GWW een volledig Google Workspace implementatie gedaan, zodat de mail- en opslagomgeving helemaal klaar zijn voor de toekomst.

PROJECT DETAILS.

KLANT

KOOT Grond-, Weg & Waterbouw

OPLEVERING

November 2020

PLATFORM

WordPress