Loading

Advies bij website-ontwikkeling

Advies bij het ontwikkelen van een nieuwe website via een extern bureau.

De opdracht

Special Olympics had een externe partij ingeschakeld voor de ontwikkeling van een nieuwe website. Zij kwamen er echter al snel achter dat zij zelf niet de juiste kennis in huis hadden om dit project goed te kunnen begeleiden. Daarnaast wisten zij zelf niet goed waar zij op moesten letten en wat best-practices waren. Daarom is ons gevraagd in het traject mee te kijken en advies te geven waar nodig om zo tot een beter eindresultaat te komen.

Wat we hebben gedaan

Tijdens het ontwikkelingstraject van de nieuwe website hebben we o.a. de briefing op volledigheid gecontroleerd, designs beoordeeld, technische functionaliteiten getest en nagedacht over het verwerken van bepaalde code om de meetbaarheid van de website gemakkelijker te maken.
"Dankzij hun kennis van o.a. websites denk je goed na over (bij wijze van) elke button die wordt geplaatst."
Rachel Volle
Manager Communicatie & Marketing
Als los project hebben we alle webteksten vernieuwd, aangevuld en aangeleverd. We hebben hier onder andere rekening gehouden met de vindbaarheid van de pagina’s in zoekmachines, zonder de boodschap uit het oog te verliezen.
Na oplevering van de website voor Special Olympics hebben we er ook voor gezorgd dat de gehele website doorgemeten wordt. We hebben o.a. statistische tools geïmplementeerd in combinatie met een cookie-management systeem.

PROJECT DETAILS

KLANT

Special Olympics Nederland

OPLEVERING

Juni 2018

PLATFORM

WordPress