Digital FC.

Diensten

online marketing bureau aalsmeer

Een team vormen?

Digital FC is een team van specialisten dat bedrijven helpt om online beter te presteren. We kijken naar alle factoren die het mogelijk maken om bedrijven online te laten groeien; van het verbeteren van websites tot aan online adverteren. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkwijze

Home / Werkwijze

Samen
richting
het doel.

Iedere business vereist een andere online marketing aanpak. Wij kiezen daarom altijd voor een oplossing op maat. Geen standaard pakketten, maar gerichte werkzaamheden toegespitst op jouw bedrijf, situatie, budget en doelstellingen. Het proces dat wij daarvoor aanhouden is in te delen in een aantal stappen, om zo tot het beste online resultaat te komen.

1

Wedstrijdbespreking

We starten met een kennismaking en gaan in gesprek over het bedrijf en de doelstellingen. Zo krijgen we meer te weten over het product of de dienstverlening en de doelgroep(en). We bespreken de wensen en proberen dit zoveel mogelijk te vertalen in concrete online doelstellingen.

2

Voorstel/offerte

Op basis van de input uit het kennismakingsgesprek, denken we na over de beste aanpak en strategie. We bekijken de huidige inrichting van de marketingkanalen en duiken in de beschikbare historische data. We komen met een voorstel en zullen deze met je doornemen.

3

Kick-off

Klaar voor de aftrap? Tijdens de kick-off zorgen we ervoor dat we de doelstellingen, het budget en de in te zetten kanalen concreet hebben. Daarna regelen we de toegang tot alle kanalen en tools die we nodig hebben om de werkzaamheden uit te kunnen voeren.

4

Fundament

Dit is misschien wel de belangrijkste stap in het proces. Tijdens het opbouwen van het fundament zorgen we er o.a. voor dat alle metingen correct staan ingesteld. Data vormt namelijk de basis voor de (strategische) keuzes die we later in het proces zullen maken. Daarnaast zorgt data er tevens voor dat je inzicht krijgt in de resultaten.

5

Opbouw

Tijdens deze stap richten we de marketingkanalen en campagnes in. Het succes van de inzet van online marketing is vaak niet afhankelijk van één kanaal, maar valt of staat met een mix van verschillende kanalen. Daarom testen we verschillende kanalen en soorten content, waarvan we denken dat deze direct bijdragen aan de doelstelling(en).

6

Management

Nu we een stevige basis hebben staan, monitoren we de resultaten en sturen we constant bij. Via een dashboard kun je zelf ook real-time meekijken in de data. We blijven in contact om de ontwikkelingen binnen het bedrijf te volgen en de resultaten en next-steps te bespreken. Zo vormen we samen een team!

Met Digital FC bedienen we het MKB met kwalitatief goed uitgevoerde Online Marketing activiteiten. Online Marketing is echt een vak, maar daar wordt vaak te soepel mee omgegaan. Het vakgebied is moeilijk te overzien en daarom is het voor opdrachtgevers moeilijk te toetsen op kwaliteit. Wij willen hier verandering in brengen en willen echt als team optrekken met en bij onze klanten. Hierdoor kunnen we je helemaal meenemen in onze gedachten, wat we doen en wat daarvan het resultaat is.

Michael van Woensel

Aanvoerder Digital FC.