Digital FC.

Diensten

online marketing bureau aalsmeer

Een team vormen?

Digital FC is een team van specialisten dat bedrijven helpt om online beter te presteren. We kijken naar alle factoren die het mogelijk maken om bedrijven online te laten groeien; van het verbeteren van websites tot aan online adverteren. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WordPress website op maat

Home / WordPress website op maat

WordPress website
laten maken?

Wil je een professionele WordPress website laten maken? Dan doe je er goed aan om een WordPress specialist of WordPress bureau in te schakelen. Er komt namelijk nogal wat kijken bij het ontwikkelen van een nieuwe website. Daarom bouwen wij uitsluitend WordPress websites op maat om te garanderen dat de website volledig voldoet aan alle wensen en eisen. Daarbij begeleiden we je door het gehele ontwikkelingsproces. We helpen je in dit proces bij het maken van de juiste keuzes en voorzien je desgewenst van een website design, een domeinnaam en een zeer snel hostingpakket. Optioneel kun je bij ons ook kiezen voor een onderhoudspakket, waardoor de website altijd up-to-date is en je er zo min mogelijk omkijken naar hebt.

Waarom een WordPress website?

WordPress is een zogenaamd ‘Open Source’ platform. Dat betekent dat de broncode van de software vrij beschikbaar is. Hierdoor is WordPress aan te passen en aan te vullen zonder dat je te maken krijgt met aanvullende kosten of auteursrechten. Dit maakt dat WordPress websites geheel op maat te ontwikkelen zijn.

Tegelijkertijd zorgt dat er ook voor dat er ook een groot verschil zit in de kwaliteit van WordPress websites tussen verschillende aanbieders. Het is tenslotte compleet afhankelijk van de programmeercode die door de website bouwer is ingevoerd voor het opbouwen van de website.

De meest makkelijke optie is om te kiezen voor een kant-en-klaar template en die aan te passen met zogenaamde page-builders waarvan Elementor een bekende is. Dit is echter heel iets anders dan het laten maken van een maatwerk WordPress website.

Voordelen van een WordPress website op maat

WordPress is het meest gebruikte CMS (Content Management Systeem) op de markt. En dat is niet voor niets. Er zijn dan ook veel voordelen van het platform te noemen, maar wij zorgen in ieder geval voor de volgende voordelen voor jou;

 • Je kunt zelf eenvoudig (landings)pagina’s aanmaken, teksten, afbeeldingen en andere content wijzigen.
 • Door een ‘achterkant’ (back-end) op maat, kun je niet meer aanpassen dan nodig. Dat zorgt ervoor dat er niets ‘breekt’ in de website.
 • De website reageert net zo snel als een app. Die snelheid is ook belangrijk voor zoekmachine optimalisatie.
 • Met een onderhoudsabonnement is jouw WordPress website altijd voorzien van de laatste updates zodat de website optimaal blijft presteren.
 • Er kunnen altijd nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd. Zo beweegt de website mee met jouw organisatie en gaat deze lang mee.
 • Je hebt altijd een unieke website en zorgt daarmee voor een professionele uitstraling, zowel op desktop, tablet als mobiele devices.

WordPress webshop laten maken

Met een website gebouwd op het platform van WordPress is het ook mogelijk om een webshop op te zetten. WordPress werkt hiervoor met een eigen e-commerce platform genaamd WooCommerce. Ook hierbij is het voordeel dat alles naar wens aan te passen is. Je wordt hierin niet beperkt zoals dat vaak bij andere webshopplatformen wel het geval is.

Waarom kiezen voor een WordPress bureau?

Met onze specialistische kennis van WordPress websites, zorgen we ervoor dat je alle voordelen van WordPress optimaal kunt benutten. Daarnaast heb je met een bureau de zekerheid dat je altijd terecht kunt met eventuele problemen, vragen of wensen voor uitbreiding van de website.

Een WordPress specialist kan daarnaast ook API koppelingen leggen, wanneer je de website ook wilt koppelen aan externe software en systemen. Dit is altijd maatwerk, waarbij de ervaring van een WordPress bureau van toegevoegde waarde kan zijn.

wordpress website laten maken

Proces website ontwikkeling

Er komt veel kijken bij het laten maken van een WordPress site. In het proces is het belangrijk om alle wensen en eisen uiteindelijk te verwerken in het eindproduct. In een notendop ziet het proces er als volgt uit;

#1 Kick-off

We starten met het inventariseren van alle wensen in een persoonlijk gesprek. Tegelijkertijd adviseren we je over de te maken keuzes en zullen alvast wat ideeën opdoen voor een website design.

#2 Bepalen van menu-structuur en aantal pagina’s

Het is belangrijk om van tevoren te bepalen wat de structuur moet worden van de website. Hoe gaat het menu- en submenu eruit zien en welke pagina’s moeten er bij oplevering aanwezig zijn? Dit is niet alleen belangrijk voor het opstellen van een offerte, maar ook voor zoekmachines. Je wilt natuurlijk wel dat je website ook goed wordt gevonden op relevante zoekopdrachten van gebruikers als deze eenmaal in de lucht is. Dan is het goed om er in een vroeg stadium al rekening mee te houden op welke termen je gevonden wilt worden.

#3 Design-fase

Wanneer het duidelijk is welke pagina’s er moeten worden ontwikkeld, we een beeld hebben van de organisatie en de Unique Selling Points, gaat de webdesigner aan de slag met een compleet WordPress website design. Dat kan op basis van een bestaand brandbook, of vanaf ‘scratch’ als er nog geen vaste stijl aanwezig is. Je kunt er als bedrijf ook voor kiezen om het design zelf aan te leveren. Dit gebeurt vaak als er een grafisch ontwerper of UX designer in dienst is.

#4 Development-fase

Nadat het website design is goedgekeurd, codeert de WordPress Developer de gehele website op maat, waarbij we zo min mogelijk gebruik maken van plugins die de website mogelijk kunnen vertragen. De ontwikkelaar bouwt ook alle gewenste functionaliteiten in de website. Parallel aan deze fase zorgen we ervoor dat de pagina’s op de oude website goed zullen worden doorverwezen naar de nieuwe website, zodat eventueel opgebouwde waarde binnen zoekmachines, niet verloren gaat.

Let er altijd goed op dat er ook rekening wordt gehouden met SEO wanneer je een nieuwe website laat bouwen. Website bouwers nemen dit onderdeel vaak niet mee, waardoor je weer opnieuw waarde op moet bouwen met jouw website.

#5 Testen en oplevering

100% Tevreden met het eindresultaat? Dan gaan we over tot oplevering van de website. Dit betekent dat we de website ‘live’ zetten. We zorgen dat de website ook al is gevuld met tekst of producten in het geval van een WordPress webshop. Desgewenst verzorgen wij ook alle copy-writing of heb je de keuze om zelf alle teksten aan te leveren.

Daarnaast kunnen we er ook voor zorgen dat alle website-statistieken worden gemeten, bijvoorbeeld met behulp van Google Tag Manager in combinatie met Google Analytics 4. Je wilt tenslotte wel weten wat er op je website gebeurt en hoe vaak deze wordt bezocht.

#6 WordPress onderhouden

Wanneer je een website op maat laat maken bij ons, werken we na oplevering met een onderhoudsabonnement. Hiermee zorgen we ervoor dat de website altijd up-to-date is, wat bijdraagt aan de performance en veiligheid van de website. Je hoeft hierdoor nooit zelf een update uit te voeren, wat er potentieel voor zou kunnen zorgen dat iets stuk gaat. Wij voeren de updates altijd eerst uit op een testomgeving, voordat we deze op de live-website doorvoeren.

Je kunt middels een inlog op de back-end ook zelf (tekst)wijzigingen doorvoeren. We maken de achterkant ook geheel op maat, waardoor je makkelijk je weg kunt vinden. Uiteraard lopen we hier samen doorheen.

Een website is nooit af. Dat begrijpen we als geen ander. Daarom kunnen er altijd nieuwe functionaliteiten of nieuwe pagina’s worden toegevoegd. We maken altijd een aparte inschatting voor iedere nieuwe wens of werken met een zogenaamde strippenkaart.

WordPress website kosten

We snappen dat je graag wilt weten wat het maken van een WordPress website op maat eigenlijk kost. Maar dat antwoord kunnen we je niet op voorhand geven. Het is namelijk van heel veel factoren afhankelijk. Daarover moeten we eerst in gesprek.

Houd er in ieder geval rekening mee dat er een hoger prijskaartje hangt aan een website of webshop op maat, ten opzichte van een WordPress website op basis van een template. Er zijn voldoende aanbieders die een goedkope website kunnen aanbieden die er aan de voorkant goed uit ziet. Dan is de vraag of de code achter de website ook van voldoende kwaliteit is of dat er met een standaard template of page-builder wordt gewerkt.

WordPress webshop kosten

De kosten voor een WordPress webshop m.b.v. WooCommerce zijn over het algemeen hoger dan die van een reguliere website. Er komt simpelweg meer kijken bij het opbouwen van een webshop dan bij een website voor bijvoorbeeld online leadgeneratie.

Voorbeelden WordPress website op maat

We hebben al een aantal mooie websites mogen ontwikkelen voor tevreden klanten. Van complete webshops tot landingspagina’s voor bestaande websites. Hieronder een aantal voorbeelden van uitgevoerde projecten.

WordPress site op maat voor Aimy

Voor Aimy hebben we een geheel nieuwe website op mogen bouwen. Hierbij hebben we het volgende gerealiseerd;

 • Ontwikkelen van een complete WordPress website op basis van een aangeleverd design
 • Advies en verwerking van de navigatiestructuur, o.b.v. relevante keywords
 • Toevoegen van animatie voor afbeeldingen bij een scrollbeweging
 • Fotografie en videografie op locatie
 • Custom back-end

WordPress website op maat voor Waterland Bouw

Voor Waterland Bouw hebben we een geheel nieuwe website mogen realiseren. Hierbij kwamen de volgende onderdelen aan bod;

 • Geheel custom webdesign, inclusief logo-design
 • Ontwikkelen van de gehele website met WordPress
 • Schrijven van webteksten t.b.v. SEO
 • Custom back-end
 • Implementatie server-side data-tracking

Volledige WordPress webshop op maat voor Strong & Slim

Voor een geheel nieuwe eigen productlijn van Strong & Slim hebben we een complete website en webshop gerealiseerd. Hierbij hebben we het volgende mogen uitvoeren;

 • Custom webdesign op basis van bestaande brand-elementen
 • Ontwikkelen van de gehele website en webshop met WooCommerce
 • Ontwikkelen van een custom keuzehulp met mailintegratie
 • Custom back-end
 • Implementatie van server-side data-tracking

Ik heb onlangs mijn site laten bouwen bij Digital FC en moet eerlijk zeggen dat ik uiterst tevreden ben over hoe de site is geworden. Ook over de manier waarop geluisterd is naar al mijn vragen en wensen in de zgn wedstrijdbespreking, ben ik zeer te spreken. Een mooi punt welke ik had gevraagd was de zogenaamde keuzehulp die “op maat” voor mij is gebouwd. Er is door Digital FC over deze keuzehulp goed meegedacht waardoor er uiteindelijk een mooi staaltje “vakmanschap” is neergezet waar uiteindelijk meer dan 16 op maat gemaakte adviezen uit rollen. Je zal geen spijt krijgen als je met Digital FC de wedstrijd aan gaat!

– Peter Groothuesheidkamp van Strong & Slim

WordPress website laten ontwikkelen?

Wil je een professionele WordPress website of webshop laten maken? Dan is het slim om het gesprek aan te gaan met een WordPress specialist. Wij hebben de kennis, ervaring en capaciteit in huis om jouw nieuwe website te ontwerpen, bouwen en onderhouden. Daarnaast zorgen we ook voor snelle hosting en eventueel een domeinregistratie.

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button om de mogelijkheden te bespreken.

Nog niet overtuigd? We geven je nog een aantal redenen om eens koffie met ons te drinken;

 • We hebben inmiddels al meerdere websites en webshops op maat mogen maken, met 100% klanttevredenheid
 • We kijken ook naar zaken op het gebied van vindbaarheid en web-analytics
 • We kunnen het traject van A tot Z verzorgen
 • Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, van server tot code zorgen we dat alles klopt
 • Je website is klaar, en dan? Je kunt met ons ook gelijk in gesprek over het aanjagen van jouw online marketing activiteiten, zodat je jouw markt kunt gaan veroveren met een toffe nieuwe website op maat!

Cases.

We bouwen regelmatig nieuwe WordPress websites op voor onze klanten. Benieuwd wat we nog meer doen? Bekijk onze cases!